KITCHEN >> Wijnkast inbouw >> Miele >> KWT 2671 VIS L
Miele KWT 2671 VIS L
PDF pagina
Productbeschrijving:

MasterCool-wijnklimaatkast voor topdesign en -techniek in groot formaat.De ideale oplossing voor design zonder handgrepen Comfortabel en betrouwbaar: een zachte druk op het front volstaat en de deur van uw Miele MasterCool-toestel gaat na een enkele aanraking open. Door deze unieke automatiek geniet u van maximaal comfort – trek gewoon de deur verder open en haal uw verse levensmiddelen eenvoudig eruit. Dankzij Push2open is het design puristisch en bescheiden – zo integreert u uw MasterCool-toestel op gelijk niveau in iedere keuken zonder handvaten. Houdt u meer van klassiek? Push2open is op het bedieningsveld heel eenvoudig te veranderen in Pull2open. Hierdoor opent de deur niet via druk, maar door zacht trekken aan de handgreep en gaat hij eveneens automatisch open. Het functionele hobbypakket voor uw wijnklimaatkastUw wijnklimaatkast wordt een individueel genot: dankzij de unieke SommelierSet, exclusief van Miele. Bereid uw sierlijke wijnen professioneel voor op decanteren. Geniet van champagne en witte wijn uit gekoelde glazen. Ook na het openen blijven uw wijnflessen nog goed op temperatuur. En alles wat u nodig hebt, ligt altijd klaar voor gebruikEen gegarandeerde veilige hanteringDe uitzonderlijk sterke deurscharnieren dragen veilig grote, zware en volledig beladen koelkastdeuren terwijl ze toch soepel open en dicht gaan. De deuren kunnen wijd worden geopend - zodat de bediening van de koelkast gemakkelijk en comfortabel is.


€ 9349,-  € 8881,60
 (Promo tot 04/04/2020)
Status: 2-3 dagen Levering


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Alarm bij geopende deur :
Breedte :60.3 cm
Diepte :62.9 cm
Energieklasse :A
Geluidsniveau :42 dB(A)
Gewicht :144.2 kg
Glazen deur :
Hoogte :212.7 cm
Inbouwdiepte :62.9 cm
Inbouwhoogte :213.4 cm
Klimaatklasse :SN (10-32°C) , T (16-43°C)
Type inbouw :Inbouw
Aantal aparte temperatuurzones :3
Jaarlijks elektrisch verbruik :171 kWh
Nisbreedte (minimaal) :61 cm
Ingebouwde LED verlichting :
Type wijnkast :Wijnbewaarkast
Nieuwsberichten
March 2020
NEFF is al sinds 1877 specialist in grotere high-end huishoudelektro. Het bedrijf stelt zijn reeksen inbouwovens en inductiekookplaten voor.
lees meer...
Maart 2020
Voor 2020 pakt Nokia met drie nieuwe smartphones uit. Naast de Nokia 8.3 5G gaat het om de Nokia 5.3 en Nokia 1.3.
lees meer...
Maart 2020
Zowel de iPad Pro 12,9 inch als de iPad Pro 11 inch krijgen een nieuw camerasysteem, dat sterk lijkt op dat van de iPhone 11. Bovendien moet een nieuwe LiDAR-scanner de augmented reality mogelijkheden sterk verbeteren.
lees meer...
Maart 2020
Apple geeft de MacBook Air een update. Het basismodel krijgt meer opslag, kost minder en het ‘butterfly’ toetsenbord moet plaats ruimen voor een nieuw met schaarmechanisme.
lees meer...
Maart 2020
Midden februari presenteerde Samsung zijn nieuwste lichting televisies voor 2020. Vandaag zijn de adviesprijzen van de tv’s bekend. Zowat alle televisietoestellen moeten vanaf eind april in België verkrijgbaar zijn.
lees meer...
Maart 2020
Op de jaarlijkse Dealerdays maakte LG zijn line-up oled tv’s voor 2020 bekend, inclusief specificaties en interessanter nog, de prijzen.
lees meer...
Februari 2020
De designtelevisie The Frame van Samsung zal dit jaar zowel in een groter (75 inch) als in een kleiner formaat (32 inch) verkrijgbaar zijn. Een derde nieuwe schermgrootte is 50 inch.
lees meer...
Februari 2020
Het hoeven niet steeds de duurste smartphones te zijn die met alle aandacht gaan lopen. Met de 200 euro dure Xperia L4 zet Sony een leuke smartphone in de markt met liefst drie camera’s en een 6,2-inch scherm met een 21:9-beeldverhouding.
lees meer...
Februari 2020
Nu we de nieuwe televisies van Sony voor 2020 live konden aanschouwen tijdens de Sony Dealerdays, kunnen we een beter overzicht geven van de nieuwe functies en wat ze inhouden.
lees meer...
Februari 2020
Samsung voegt dit jaar met de S-series ook zogenaamde lifestyle soundbars toe aan het gamma. Deze soundbars zijn afgewerkt met Kvadrat-textiel en moeten een mooi alternatief vormen voor de zwarte balken die soundbars vandaag vaak zijn.
lees meer...