AUDIO / HIFI >> Docking station >> Sony >> RDP-X30iP Luidsprekerdock
Sony RDP-X30iP Luidsprekerdock
PDF pagina
Productbeschrijving:
- Luidsprekerstation - Luidsprekerdock met netspanning, ideaal voor muziek thuis
- Stijlvolle vormgeving - Past perfect in uw woonkamer en kleinere ruimten zoals een keuken, hobbykamer, slaapkamer of een andere tweede kamer
- Docken en opladen - Luister naar muziek en bekijk video's van uw iPod of iPhone en laad de speler tegelijk op (*geldt niet voor iPad)
- Stereogeluid - Geniet van een superieure geluidskwaliteit met een uitgangsvermogen van 10 W + 10 W voor uw gehele iTunes-bibliotheek
- Draadloze afstandsbediening - Bedien uw muziek op afstand met de meegeleverde draadloze afstandsbediening
- "Made for iPod", "Made for iPhone" en "Made for iPad" betekenen dat een elektronisch accessoire is ontwikkeld dat speciaal verbinding maakt met iPod, iPhone of iPad - en door de ontwikkelaar is gecertificeerd om te voldoen aan de prestatienormen van Apple.
- Apple is niet verantwoordelijk voor het functioneren van dit apparaat en de naleving van de veiligheidsvoorschriften. - Houd er rekening mee dat het gebruik van dit accessoire met iPod, iPhone of iPad invloed kan hebben op draadloze prestaties.
€ 130,-
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Bluetooth :
Geschikt voor Android :
Geschikt voor Apple :
SAT categorie :0
Nieuwsberichten
Augustus 2019
De nieuwe Galaxy Note 10 wordt voor de eerste maal ook in een Plus-versie uitgebracht. Bovendien volgt Samsung de trends met het wegnemen van de 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting.
lees meer...
Augustus 2019
De volgende versie van het mobiele OS, iOS 13, voegt opnieuw heel wat verbeteringen toe. Donkere modus, inloggen met je Apple ID en kleine verbeteringen aan bestaande apps zijn de belangrijkste. Een overzicht.
lees meer...
Juli 2019
De nieuwe LG televisies uit 2019 krijgen vanaf vandaag Apple AirPlay 2. De functionaliteit komt beschikbaar via een firmware-update. De uitrol zal wereldwijd enkele weken in beslag nemen.
lees meer...
Juli 2019
Met de Philips 7354-serie heeft Philips naar eigen zeggen een televisie in huis die je met een gerust hart kan aanbevelen naar vrienden toe.
lees meer...
Juni 2019
Onze Belgische zomers worden steeds warmer en duren langer. Een fris windje vind je alleen nog aan zee en wie thuisblijft, moet creatief zijn om wat verkoeling te vinden. Een mobiele airconditioning kan dan een oplossing bieden, maar vergis je niet: als je ze niet juist gebruikt, heb je er niets aan. De’Longhi geeft 4 […]
lees meer...
Juni 2019
Na Samsung en Sony gaat ook LG een 8K-televisie in België en Nederland verkopen. Het gaat om de 88Z9, een OLED tv, die eind deze zomer beschikbaar is.
lees meer...
May 2019
We kunnen er de laatste tijd niet naast kijken. Dé trendkleuren voor dit jaar zijn zwart, zwart en… zwart.
lees meer...
Mei 2019
De vernieuwde iPod Touch van Apple is krachtiger en kan overweg met augmented reality en groepsgesprekken in FaceTime.
lees meer...
Mei 2019
De speciale editie van de Philishave combineert de laatste technologische snufjes op scheergebied, met een duurzaam ontwerp en een knipoog naar 1939, aldus Philips.
lees meer...
Mei 2019
Als eerste tv-fabrikant biedt Samsung vanaf heden de nieuwe Apple TV app aan inclusief ondersteuning voor AirPlay 2.
lees meer...